Om oss

Eslövs Korkfabrik är ett grossistföretag som handlar med kork. Vi är ett 100% familjeägt bolag. Eslövs korkfabrik ingår i Flaskor & Burkar i Sverige AB som är en grossist av förpackningsglas till livsmedelsproducenter i hela Norden. Idag har vi närmare 3000kvm lager med mer än 1500 pallar på lager.

Vi arbetar mot att

  • Hålla bra kvalitet på våra varor
  • Växa med kunden och anpassa mot kundens behov
  • Personlig service och långsiktighet

Vi började i andra änden

1893 med korken till flaskan genom Eslövs Korkfabrik. Då producerades sprit i Eslöv och vi gjorde korkar till dem. 1957 lades spritfabriken ned men korken fortsatte vi med. 1995 flyttade vi ned korkproduktionen av kork till Portugal. I  samband med detta köpte vi upp ett litet litet nystartat bolag som hette Flaskor & Burkar av vår nära vän i Jönköping. Då hade Flaskor & Burkar funnits i ca 1 år.

Idag är vi

Flaskor & burkar i Sverige AB sedan en ombildning 2018. Detta skedde i samband med att 3:e generationens kork och förpacknings-entreprenörer tog över verksamheten. Vi är också en av Sveriges största grossist inom flaskor & Burkar av glas. Med ett lager på nära 3000kvm och med säljare och inköpare som arbetar med de största producenterna och leverantörerna av livsmedelsglas. Vi har årligen mer än 12000 leveranser till omkring 6000 kunder.

Med energi, kunskap och långsiktighet fortsätter vi att växa med våra kunder.